04 آذر مقاله ها چرا قهوه را به ترک، فرانسه و اسپرسو تقسیم میکنیم؟ 1400-07-01 توسط مدیر سایت 0 نظرات برخی فکر میکنند که قهوه ی اسپرسو و ترک و فرانسه و دیگر انواع دم آوری آن مثل عربی ، تقسیماتی مربوط به دانه ها و جنس قهوه است در حالی که ... ادامه مطلب
04 آذر مقاله ها برشته کاری قهوه (روست) چیست؟ 1400-07-01 توسط مدیر سایت 0 نظرات همه ی ما کم و بیش با مفهوم برشته کاری در دانه ها آشنا هستیم. از تخمه ی آفتابگردان خام و بو داده تا بادام و نخودچی بو داده ی دو آتشه. ام... ادامه مطلب
04 آذر مقاله ها دان قهوه چیست؟ 1400-07-01 توسط مدیر سایت 0 نظرات دانه ی قهوه که امروزه با آسیاب و دم کردن آن، نوشیدنی لذیذ و انرژی بخشی بدست می آید ، در واقع هسته ی میوه ای قرمز رنگ است که آنرا به گیل... ادامه مطلب