آموزش ها

طرز تهیه موکاچینو

مواد لازم

  • یک یا دو شات اسپرسو
  • یک پیجر سایز کوچک تا نصف شیر یا یک لیوان شیر (پر چرب)
  • پودر شکلات و یا تکه های شکلات با طعم دلخواه خود (تلخ، شیرین یا طعم دار)

 

مراحل تهیه

برای تهیه ی موکا ابتدا شکلات چه به صورت پودر و چه به صورت تکه ای(به انتخاب خودتان تلخ یا شیرین) به میزان دلخواه که بتوان آنرا در یک حجم اسپرسوی  تک یا دوبل حل کرد را در لیوان میریزیم ،
اگر شیرینی نوشیدنی را دوست دارید میتوانید به میزان دلخواه شکر اضافه کنید.
سپس اسپرسوی داغ را روی شکلات ها ریخته و به هم میزنیم تا شکلات ها حل نشده باقی نمانند. (برخی برای راحتی طبخ از سس شکلات به جای پودر و قطعات کاکائو استفاده میکنند همچنین میتوانید پس از مخلوط کردن شیر و اسپرسو سس شکلات را اضافه کنید.)


در مرحله ی بعد بستگی دارد بخواهید موکای خود را به سبک کاپوچینو سرو کنید یا لته ، اگر پر کف دوست دارید باید حسابی شیر را بزنید و کف زیادی از آن بگیرید (نحوه ی فوم گیری در مقاله ی مربوط به کاپوچینو بیان شده) و اگر به سبک لته دوست دارید باید کف غلیظ و نه چندان پف داری از شیر گرفته و در هر دو حالت نباید شیر بیشتر از ۶۰ درجه داغ شود چرا که شیر بسیار داغ مزه ی خوبی با قهوه پیدا نمیکند.


در نهایت اگر انتخابتان به صورت لته بود میتوانید شیر را با قهوه مخلوط کنید و طرح دلخواهتان را بدهید و اگر انتخابتان کاپوچینو بود ابتدا کف های شیر را روی میکس شکلات و اسپرسو خالی کنید سپس شیر را اضافی کنید.

نکات
۱- بعضی شکلات زیادی با اسپرسو مخلوط میکنند و بسیار مخلوط غلیظی بدست می آورند ، بهتر است در چنین مواردی اول کمی شیر داغ به مخلوط اسپرسو و شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا هم غلظت متعادل شود و بتوان شیر و مخلوط شکلات و اسپرو به راحتی در هم آمیخته شوند. سپس با اضافه کردن فوم شیر روش کاپوچینو و با اضافه کردن شیر فوم دار برای تهیه ی لته نوشیدنی تهیه میشود.
۲- با استفاده از پودر شکلات غلیظ یا شکلات تلخ تکه ای و یا شکلات هایی با طعم های مختلف ، میتوان طعم نوشیدنی را آنطور که خودتان صلاح میدانید و به ذائقه تان خوش تر است تبدیل کنید.
۳- بهتر است از قهوه ی تمام عربیکا در نوشیدنیتان استفاده کنید تا تلخی قهوه بقیه ی اجزاء را تحت تاثیر قرار ندهد.
۴- روش درست این است که لیوان حاوی شکلات دقیقا زیر پورتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز قرار گیرد تا قهوه ی داغ روی آن بریزد چرا که اسپرسوی درست دم آوری شده دمای خیلی بالایی ندارد و زود سرد میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *