مقاله ها

چرا قهوه را به ترک، فرانسه و اسپرسو تقسیم میکنیم؟

برخی فکر میکنند که قهوه ی اسپرسو و ترک و فرانسه و دیگر انواع دم آوری آن مثل عربی ، تقسیماتی مربوط به دانه ها و جنس قهوه است در حالی که باید بدانیم این اسم ها همگی نام نوع دم آوری قهوه هستند نه جنس و کیفیت قهوه.
فرض کنیم یک مشت قهوه داریم ، این یک مشت را میتواند به روش های مختلفی دم آوری کرد که در نتیجه ی انداع دم آوری میزان غلظت، میزان کافیین ، سرعت دم کردن و حجم نوشیدنی بدست آمده و فوم دار بودن یا نبودن و بسیاری از خصوصیات در نتیجه ی انتخاب ما برای دم کردن تغییر میکند.
به این دلیل که قهوه از دانه های نسبتا کهن در فرهنگ های مختلف بوده است ، هر منطقه و فرهنگی با توجه به ذائقه ی خود قهوه را دم میکنند و امروزه همه ی آن روش ها در همه جای دنیا برای مردم قابل استفاده و دسترسی است .
صد البته این را نباید فراموش کرد که هر روش دم آوری میزان ریز و درشتی آسیاب قهوه مخصوص خود را میطلبد مثلا برای قهوه ترک باید قهوه در حد آرد اسیاب شود یا برای دم اسپرسو میبایست کمی درشت تر در حدی که امکان عبور آب با فشار از قهوه ممکن باشد و برای دم آوری فرانسه باید تا حدی درشت اسیاب شود که خورده های قهوه از توری رد نشود

همچنین ابزار دم کردن هر یک نیز با دیگری متفاوت است که در مقالات تخصصی تر هر کدام را برایتان توضیح میدهیم.

دیدگاهتان را بنویسید